top of page
Image by Daniele Levis Pelusi

Levande

VATTEN

Levande vatten

Change your water - Change your life

Vet du om att människan består till cirka 70 % av vatten? Med den informationen i bakfickan är det lätt att förstå att människan vill dricka bra vatten, ett levande vatten! Vatten som hydrerar kroppen optimalt ner på cellnivå. 

 

Kangen Water by Enagic?

Kangenwater är en 50 årig japansk vattenteknologi som efterliknar egenskaperna av de 4 mest kraftfulla vattenkällorna på jorden. Dessa kända källor är Taclote i Mexiko, Lourdes i Frankrike, Nordenau i Tyskland och Okinawa i Japan. Kangen vattenmaskiner är medicinskt godkända vattenjoniserande maskiner från Japan. 

Tänk att ha en alldeles egen hälsokälla på köksbänken!

 

Kangenvatten har dessa unika egenskaper:

Renat från gifter, kemikalier, föroreningar, virus och bakterier

Alkaliserat / Joniserat

Negativt laddade elektroner

Hög andel molekylärt väte

Mikroklustrat/strukturerat

Anpassat PH efter användningsområde 

Enagic erbjuder förfilter till maskinen som köps separat beroende på vattenkvaliten. Det finns filter för bla bakterier, virus, arsenik, flour, klor, och kalk beroende på vilket sorts vatten just du har. 

Alkaliserat / joniserat vatten

Genom en elektrolysprocess med solida medicinskt klassade platinum och titaniumdoppade plattor omstrukturerar maskinen vattnet och skapar ett joniserat och alkaliserat vatten. 

Joniseringstekniken skapar ett molekylärt väterikt vatten som är avgörande för optimal cellfunktion. Väterikt vatten har en alltså en hög andel molekylärt väte H2 vilket förbättrar kroppens hydrering, återhämtning och ens välmående. 

Negativt laddade elektroner

Ett bra vatten är laddat med negativa elektroner som eliminerar fria radikaler i kroppen. Fria radikaler skapar försurning och leder ofta till sjukdomar. Stress i kombination med ytlig andning är en faktor som skapar försurning i kroppen, i dagens samhälle är vi både stressade och andas oftast fel. Negativt laddade elektroner i vattnet skapar balans i kroppen och ger naturlig rening, samt sköljer ur kemikalier och gifter ur kroppen så du kan hålla dig hälsosam och frisk. Ett vatten med negativt laddade elektroner skapar också ett normalt åldrande och minskar risken för sjukdomar. Kranvatten har en positiv laddning (ORP) och det ger en oxidativ effekt i kroppen.

Strukturerat vatten

Ett strukturerat vatten tar sig lätt in i cellerna och mjukar upp och återfuktar cellmembranen så näringsämnen och antioxidanter från kosten kan ta sig in. Ofta är kranvattnets molekyler för stora och ihopklustrade vilket gör att de har svårt att ta sig in i cellerna, vilket gör att vi ofta är uttorkade då vi inte hydreras på rätt sätt..

Molekylärt väte

Molekylärt väte är den minsta molekylen i universum och har lätt att ta sig in i cellerna. Molekylärt väte transporteras i blodet till mitokondrierna som är dina energikraftverk. Molekylärt väte fungerar som en antioxidant och motverkar oxidativ stress och försurning i kroppen.  


Anpassat PH efter användningsområde

Kangen vattenmaskiner har 7 olika PH-nivåer så att du kan välja efter behov vilket PH du vill ha:

 2.5 Desinficerande för ytor och sår
 6.0 Samma pH som hud och hår, effekt som toner på ansikte
 7.0 Bara filtrerat vatten som används som vatten till maten, när du tar mediciner. och till välling.
 8.5 Dricksvatten
 9.0 Dricksvatten/matlagning
 9.5 Dricksvatten
11.5 Fettlösande, används vid städning, sår, blötlägga frukt och grönt för borttagning av                        besprutning.

Enagics maskiner är medicinskt klassade i Japan och används på sjukhus. En del läkare behandlar sina patienter först när de druckit Kangenvatten i tre månader. 

Har du blivit nyfiken och vill veta mer? Boka in dig på ett gratis individuellt webinarie

Image by Nagy Arnold
bottom of page