STAND UP PADDLING & YOGA

Under sommarhalvåret flyttar Swayzettes utomhus till vattnet och naturen. Med naturupplevelser på vattnet av blandade slag, en lugn och rofylld paddling där vi upplever naturen på nära håll på. Paddelturerna utgår från Borgruinen i hamnen i Åhus.

SUP-bräda, paddel, fångrem, drybag och våtdräkt ingår i paddelturen. Jag agerar även som fotograf under paddlingen så ni får fina bilder med er av upplevelsen. 

 

Yoga + Kaffe/Te.

Börja morgonen på bästa sätt med yoga med magisk havsutsikt på stabilt trädäck. Vi väcker upp kroppen, skapar energi och förenar andetaget med kropp och sinne i naturen @vindsurfingklubben i Åhus på Täppetstranden.  

Efteråt serveras kaffe & te och du kan njuta en stund till av den magiska utsikten. 

                                                                                           Pris 125:- per gång

Turpaddling. Turpaddling från Borgruinen i Åhus hamn upp längs Helge Å där vattnet ligger blankt, med vita näckrosor och det enda som hörs är paddeltagen där vi står på våra SUP-brädor och majestätiskt glider fram. Magiskt!

Cirka 2 1/2 timmes paddlingstur.                                   Pris 595:-/person

SUP-Yoga.  SUP-Yoga är för den som vill utmana balansen ytterligare och flytta mattan från studion till vattnet. Vi paddlar till en för dagen lämplig plats att förankra och utövar Yoga på brädorna. Här utmanas stabiliteten och balansen ytterligare.

Cirka 1 1/2 timmes paddlingstur.                                    Pris  395:-/person

Yin-yoga & Meditation på SUP-bräda. Vi ger oss ut på en kort paddling för att sen landa ner på brädorna. Fokus på andetaget, närvaron att vara på brädan i naturen med bara brädan mellan dig och vattnet. 

Cirka 2 timmars paddlingstur.                                          Pris 495:-/person
 

Gryningspaddling. Vi beger oss ut tidigt på morgonen från borgruinen för att uppleva ån och hur den väcks till liv. Vi njuter av tystnaden och ljudet av paddeltagen från vattnet. Efter en kaffepaus där vi lyssnar in omgivningen paddlar vi tillbaka. 

Cirka 2 - 2 1/2 timmes paddlingstur.                                Pris 595:-/person

Kvällspaddling. Vi beger oss ut från borgruinen och paddlar upp för ån o hoppas få se solen sakta sänka sig över ån. 

Paddle & Dine. En paddling där vi paddlar 1 1⁄2 h upp för ån i Åhus för att sen inta lunch och kaffe innan vi beger oss tillbaka.

Cirka 3 1/2 timmes paddlingstur inkl lunchstop               Pris 895:-/person

Hyra SUP-utrustning. Det kommer under sommaren finnas möjlighet att hyra SUP-utrustning om man vill paddla själv. För tillfället finns 5 brädor att tillgå.

                     Pris 2 timmars SUP-hyra 270:-     4 timmars SUP-hyra 400:-/person


 

Avkoppling & träning med

STAND UP PADDLING
& YOGA

Swayzettes - livsstil för dig

Nyckelpigevägen 23  ┃ 296 33 Åhus  

Tel: 0733-905515 ┃ E-post: info@swayzettes.se

© 2019 Swayzettes by Awesome media