YOGA

Yoga betyder att förena. Att förena kropp, sinne och själ och för att hitta dit använder vi andetaget. Effekterna är fantastiska. Sakta men säkert bygger Du styrka inifrån och ut, och får både inre styrka samtidigt som din kropp förändras. Det fina med Yogan är att vi möts på mattan, där vi utövar poserna tillsammans, men med fokus på oss själva och vad Du och Din kropp klarar just idag.

Jag använder mig även av Yogan som rörelseövningar när du behöver komma igång. Det räcker med tio min mjuka rörelser på morgonen för att det ska göra skillnad. Jag anpassar rörelserna efter ditt behov.

Jag undervisar både i Hatha- och Vinyasa både i normaltempererade studios och Hot studios där gradantalet går upp mot 40 grader. Jag tycker om kraftfullare, intensiv yoga som utmanar både kroppsligt och själsligt.

 

På Taiso Träningscenter i Åhus håller jag 3-4  Hatha, Vinyasa & Yinklasser varje vecka.

www.taiso.se

På Trygga Fitness i Kristianstad håller jag Hot Yoga klasser då temperaturen varierar mellan 30-40 grader.www.tryggafitness.se

Välkommen att prova vilket av träningsställena som passar dig bäst.

Du kan även boka mig att hålla Yoga på ditt företag eller om du vill ha ett evenemang av något slag så fixar vi det. 

Yoga + Kaffe/Te Börja morgonen på bästa sätt med yoga med magisk havsutsikt på stabilt trädäck. Vi väcker upp kroppen, skapar energi och förenar andetaget med kropp och sinne i naturen @vindsurfingklubben i Åhus på Täppetstranden.  

Efteråt serveras kaffe & te och du kan njuta en stund till av den magiska utsikten. 

                                                                                                       Pris 100:- per gång  

Friskvård & livsstil med

YOGA

Swayzettes - livsstil för dig

Nyckelpigevägen 23  ┃ 296 33 Åhus  

Tel: 0733-905515 ┃ E-post: info@swayzettes.se

© 2019 Swayzettes by Awesome media