top of page

YOGA

Yoga betyder att förena. Att förena kropp, sinne och själ och för att hitta dit använder vi andetaget. Effekterna är fantastiska. Sakta men säkert bygger Du styrka inifrån och ut, och får både inre styrka samtidigt som din kropp förändras. Det fina med Yogan är att vi möts på mattan, där vi utövar poserna tillsammans, men med fokus på oss själva och vad Du och Din kropp klarar just idag.

Jag använder mig även av Yogan som rörelseövningar när du behöver komma igång. Det räcker med tio minuters mjuka rörelser på morgonen för att det ska göra skillnad. Jag anpassar rörelserna efter ditt behov.

Jag undervisar både i Hatha- och Vinyasa både i normaltempererade studios och Hot studios där gradantalet går upp mot 40 grader. Jag tycker om kraftfullare, intensiv yoga som utmanar både kroppsligt och själsligt.

Du kan boka mig att hålla Yoga på ditt företag eller om du vill ha ett evenemang av något slag. 

Fusion Vinyasa
En  lekfull yogaklass som fokuserar både på balans, styrka och rörlighet, med lite extra vinyasas (armhävningar i flöde) för att bygga ytterligare lite styrka. Att släppa prestation och se och upptäcka kroppen på nytt genom nyfikenhet och lekfullhet tycker jag är viktigt. Denna klass passar både nybörjaren och den lite mer erfarna yogautövaren. I denna klass går jag ordentligt igenom poserna, men ger också alternativ för den mer erfarna yogautövaren. Musik ingår alltid i mina klasser.

Klasserna hålls i Segelsällskapets lokaler på Åvägen 6 i Åhus.

                                                                                        8-ggr kurs      1200:-

Vinyasa Rocket

En  lekfull yogaklass med en blandning av vinyasaklass och rocketklass. Här är fokus på att bygga ytterligare styrka för armbalanser och vara mer på händerna. Jag leder och utmanar dig för att du ska utmana dig ytterligare på mattan, givetvis genom nyfikenhet och lekfullhet som symboliserar mina klasser.  Denna klass passar bäst för de som inte är helt nybörjare i yoga. Jag ger alltid alternativ för att du ska kunna anpassa efter din nivå men är du helt nybörjare kan det bli tufft. Klasserna hålls i Segelsällskapets lokaler på Åvägen 6 i Åhus. 

Musik ingår alltid i klasserna. 

                                                                                         8-ggr kurs      1200:-

Drop in plats

Det finns  drop-in plats på klasserna. Boka din plats i bokningssystemet. Klasserna annonseras på Swayzettes Instagram och Facebook sida.

                                                                                        1 gång                175:-

Hot Fusion

Hot Fusion klassen hålls på Trygga Fitness i Kristianstad i 38-40 graders värme.
En yogaklass med fokus på andning och ställningar som bygger styrka, balans och rörlighet.
Sekvensen är uppbyggd kring ett specifikt urval av ställningar och har en bestämd ordningsföljd. Viss variation kan förekomma mellan gångerna.
Nybörjare välkomna då olika alternativ ges genom klassen.

Bokas via mail till Trygga Fitness hej.city@tryggafitness.se

IMG_5028_edited.jpg

Friskvård & livsstil med

YOGA

bottom of page