YOGA

Yoga betyder att förena. Att förena kropp, sinne och själ och för att hitta dit använder vi andetaget. Effekterna är fantastiska. Sakta men säkert bygger Du styrka inifrån och ut, och får både inre styrka samtidigt som din kropp förändras. Det fina med Yogan är att vi möts på mattan, där vi utövar poserna tillsammans, men med fokus på oss själva och vad Du och Din kropp klarar just idag.

Jag använder mig även av Yogan som rörelseövningar när du behöver komma igång. Det räcker med tio min mjuka rörelser på morgonen för att det ska göra skillnad. Jag anpassar rörelserna efter ditt behov.

Jag undervisar både i Hatha- och Vinyasa både i normaltempererade studios och Hot studios där gradantalet går upp mot 40 grader. Jag tycker om kraftfullare, intensiv yoga som utmanar både kroppsligt och själsligt.

Du kan boka mig att hålla Yoga på ditt företag eller om du vill ha ett evenemang av något slag så fixar vi det. 

Fusion Vinyasa
En  lekfull yogaklass som bygger på Fusionklassen. En hathaklass som fokuserar både på balans, styrka och rörlighet, med lite extra vinyasas (armhävningar i flöde) för att bygga ytterligare lite styrka. Att släppa prestation och se och upptäcka kroppen på nytt genom nyfikenhet och lekfullhet tycker jag är viktigt. Denna klass passar både nybörjaren och den lite mer erfarna yogautövaren. I denna klass går jag ordentligt igenom poserna, men ger också alternativ för den mer erfarna yogautövaren. Musik ingår alltid i mina klasser.

Klasserna hålls i Segelsällskapets lokaler på Åvägen 6 i Åhus. Start 19:nde januari.

Vi möts på mattan!                                                        8-ggr kurs      1200:-

Vinyasa Rocket

En  lekfull yogaklass med en blandning av vinyasaklass och rocketklass. Här är fokus på att bygga ytterligare styrka för armbalanser och vara mer på händerna. Jag leder och utmanar dig för att du ska utmana dig ytterligare på mattan, givetvis genom nyfikenhet och lekfullhet som symboliserar mina klasser.  Denna klass passar bäst för de som inte är helt nybörjare i yoga. Jag ger alltid alternativ för att du ska kunna anpassa efter din nivå men är du helt nybörjare kan det bli tufft. Klasserna hålls i Segelsällskapets lokaler på Åvägen 6 i Åhus. Start den 19:nde januari. 

Musik ingår alltid i klasserna. 

Vi möts på mattan!                                                       8-ggr kurs      1200:-

Drop in klasser

Det kommer finnas möjlighet till Drop in klass om klasserna inte blir fullbokade samt vid förhinder av de som har kort. De platserna kommer läggas upp efterhand och info angående platser kommer annonseras på Swayzettes Instagram och Facebook sida.

Vi möts på mattan!                                                     1 gång                175:-

Friskvård & livsstil med

YOGA