top of page

WORK WITH US

Change your water, change your life!

Har du liksom vi alltid haft en längtan efter frihet? En längtan efter att själv kunna skapa dagarna precis så som vi vill ha dem. En längtan efter att jobba varifrån vi vill, när vi vill och hur vi vill. Längtar du efter förändring och ett friare liv?

Vill du jobba med hälsa och vatten? Äntligen finns produkten som främjar hälsa på djupet med det viktigaste vi har: vatten! Människan består till 75% av vatten, alla dricker vatten! Kanske har du redan en hälsobusiness och vill komplettera med ytterligare ett viktigt verktyg i din verksamhet? Eller vill du starta från scratch nu och skapa ditt eget liv med en onlinebusiness eller offlinebusiness var du vill i världen. Du bestämmer vad som passar dig bäst. 

 

Oavsett om du känner dig mest dragen till hälsoeffekterna av Enagic eller till den ekonomiska frihet och platsoberoende du kan skapa dig så är du välkommen. 

Nu finns möjligheten. Vi ger dig allt du behöver för att skapa en onlinebusiness med all information, coaching och automatisering du behöver. Vår egna svenska plattform lanseras inom kort!

Enagic har nyligen kommit till Sverige och är fortfarande en relativt nykomling på marknaden och inom en snar framtid tror vi oss se en otrolig expansion inom just detta område då många kommer vilja ha sin egen hälsokälla i köket.

Hör av dig för att boka ett webinarium med kompensationsplanen, ett inköp av en Enagicmaskin dvs en investering i hälsa är vad som krävs för att starta din alldeles egna business.

Välkommen med din ansökan att joina vårt team! Maila mig för ett första möte.

                                                                                                      info@swayzettes.se

Image by Jess Bailey
Image by Freddy Castro

Join our team 

WORK WITH US

bottom of page